Для людей з порушеннями зоруЛюдям з порушеннями зору
Герб Сновська міська рада

ЦНАП

Сновська міська рада

Facebook
Повернутися назад
Наближаємо надання адміністративних послуг Державного земельного кадастру
Значну кількість правочинів громадяни можуть здійснити посилаючись виключно на відомості, які надаються у Держгеокадастрі. Отримання витягу про земельну ділянку – одна з найпопулярніших послуг в сфері земельних відносин.
Раді повідомити, що нещодавно ще два адміністратори нашого ЦНАПу успішно пройшли стажування у Головному управлінні Держгеокадастру у Чернігівській області. Після надання доступів адміністратором ДП Центр ДЗК витяг з Державного земельного кадастру у паперовій формі заявники зможуть отримувати набагато швидше й без черг.
Нагадуємо, що Витяг з ДЗК можна отримати по всій території України, незалежно від місцезнаходження земельної ділянки. Витяг видається у день звернення. Його видача займає близько 15 хвилин.
Вартість замовлення витягу з ДЗК встановлюється станом на 1 січня календарного року та складає 134,20 грн.
Для отримання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить відомості з Державного реєстру речових прав додатково сплачується адміністративний збір 70 грн.
Сплатити можна в приміщенні нашого ЦНАПу.
Витяг з Державного земельного кадастру є дійсним протягом трьох місяців з моменту його видачі, крім витягу наданого для оформлення права на спадщину, що видається спадкоємцям, та витягу, що видається для підтвердження державної реєстрації землі або внесення інших відомостей до реєстру ДЗК, які є безстроковими. Проте, речове право (право власності) на земельну ділянку має бути зареєстроване протягом одного року, з дня отримання витягу з ДЗК про реєстрацію земельної ділянки в кадастрі.
Витяг з ДЗК формується у вигляді електронного документу в форматі pdf, підписи та печатки на витязі не передбачені законодавством, кожен витяг можна перевірити за допомогою QR коду, що зазначено на кожній його сторінці.
За 10 місяців поточного року адміністратором ЦНАПу надано 777 послуг ДЗК та 55 консультацій з питань ДЗК різного характеру.
Дізнатися деталі та отримати консультації можна за номером 0983479243.